1 Mayıs 2008 Perşembe

SEVGİLİ WEBSTER'IMA PASTA


Sevgili Webster öyle olur olmaz zamanlarda bloguma bıraktığınız yorumlar doğrultusunda bu akşam yemeniz için size ve eşinize yapılmış bir pasta.(Afiyet olsun....... İnşallah uzun bir süre idare eder de olur olmaz yorum bırakmazsınız canım.)

Kardeşim ve ben evlendikten sonra perşembe akşamları düzenli olarak annemde toplanırız..Yemeğimizi yer, sohbet eder, çayımızı kahvemizi içer, akşamı sonlandırıp evlerimizin yolunu tutarız..Bunu alışkanlık haline getirdik ve her perşembe yapıyoruz..Ve bu perşembe akşamlarında uzun zamandır kardeşimin dilinden kurtulamıyorum. Zaman zaman bloguma girip muzip yorumlar bırakıyor.. Geçen hafta''oğlum yaa!! doğru dürüst yorum yazsana herkes ne der'' dedim.''Bana ne herkes isteyince yapılıyor,bize niye yok.. Herkes öğrensin kardeşine bişey yapmadığını''. Ay ölücem..Sanki adam benim yaptığım hiç bir şeyden yememiş..

Ben de karar verdim ve ona bu akşam yemesi için bu çilekli pastayı hazırladım Akşama yemekten sonra gözüne sokucam. Bulana bulana yesin:))))

29 Nisan 2008 Salı

BU DA KURABİYE:))

Bu kurabiyeleri İBATECH fuarında misafirlere ikramlık olarak sevgili Ayşem'cim hazırlamıştı..Tam giderayak ''Kurabiyelerden tattın mı ?''dedi.. Aceleden bi tane attım ağzıma..Tadı enfesti, ben tarçınlı tadları çok severim. Tadı damağımda kaldı..Dün aklıma geldi.Ayşem'in blogundan yaptım kurabiyelerin tarifini gerçekten çok lezzetli oldular.. Dear Ayşem ''You are the best'', I kiss you:))