21 Mayıs 2008 Çarşamba

AŞŞŞŞŞŞŞŞŞK PASTASI:)

HAVADA AAAŞŞŞK KOKUSU VAAR!!!
Allahııımm ne güzel şey şu aşk dedikleri..İnsanın (yani Gülşah'ın) aşık olduğundan söz ederken gözleri parlıyooorr..

Gülşah oğlumun ana sınıfı öğretmeni 26 yaşında bıcır bıcır, cana yakın çok tatlı bir genç kız.. Çok yakında nişanlanacak ve bugün müstakbel nişanlısının doğum günü..Bu nasıl bir aşk görmelisiniz.. Ya da ben uzun zamandır etrafımda çok aşık birini görmemişim..Acayip hoşuma gitti..Bir ay önceden pasta siparişini verdi..Üzerine ne yazsak diye düşündü durdu..En sonunda ''mucize'm'' olmasına karar verdi (ona öyle hitap ediyormuş). Allahım ölücemm..

Pastanın şeklini bana bıraktı..Ben da aşkın sembolü olan kalp olmasına karar verdim ve yine aşka en çok çikolatanın yakışacağıını düşünerek içini bol çikolatalı yaptım..Üzerini de gördüğünüz üzere kırmızı kapladım ve beyaz kalplerle süsledim..

İnşallah Gülşah'ın gözlerindeki o aşk pırıltısı ömür boyu sürer..Tabii karşılıklı olarak..Gülşah'cığıma ve Teoman'a birlikte uzuun mutlu yıllar diliyoorum..

18 Mayıs 2008 Pazar

ŞİMŞEK MC QUEEN VE TEBAASI:)


İYİ Kİ DOĞDUUN MEEEERT!!

Dün kuzenimizin bıcırık oğlu, benim Merdo'mun doğum günüydü...Ama terslik işte yavrucum abisiyle ikisi hasta olmuşlar..Hasta hasta karşıladı 4. yaşını..Bugün daha iyicelermiş..Annesi bu akşam planlananın aksine kendi aralarında küçük bir kutlama yapmaya karar vermiş..


Önce pembe pasta diye tutturmuştu, sonra annesinin ısrarı ile şimşek mc queen de karar kılındı..Pastası sade pandispanyalı, kreması ise vanilyalı ve beyaz çikolatalı.Arasında fıstık krokan var...



Mert'ciğime ailesi ve sevdikleriyle uzuuun ve sağlıklı ömürler diliyorum ve kocamaan öpüyorum..